De succesformule van onze marketing bootcamp herhalen we in november. Wat gaaf dat je overweegt mee te doen . Hieronder kun je je inschrijven. Je ontvangt dan zo snel als mogelijk een bevestiging van ons. Heb je het programma van de tweedaagse nog niet gezien? Lees hier alle informatie.

Wat gaan we doen?

Merkster (Karel Zwaan) en Wave Marketing (William van Vessem) organiseren bootcamps. Tijdens deze  bootcamps gaan marketingprofessionals aan de slag met hun marketingplan. Deze editie wordt gehouden op 11 en 12 november op een prachtige locatie in Doorn. Het resultaat is een doortimmerd marketingplan waarmee de organisatie aan de slag kan. Kosten voor de tweedaagse zijn € 995,- (exclusief BTW)

We begeleiden je bij je schrijf- en denkproces. Zowel William als Karel hebben ruime ervaring met het begeleiden van strategische marketingplannen. Zij begeleiden zowel NIMA B als NIMA C scripties (het hoogste beroepsniveau) en staan daarnaast tientallen bedrijven bij in het formuleren van hun marketingstrategie.

“Ik heb veel geleerd. Zeker ook door met de andere deelnemers te spreken over hun situatie. Een topervaring.”

Deze bootcamps houden we omdat veel marketeers dolgraag een manier vinden om eens tijd te hebben om strategisch na te denken over de toekomst van hun organisatie/of afdeling. Daarnaast zoeken ze de gelegenheid om met vakgenoten de discussie aan te gaan en bovendien hun netwerk uit te breiden.

Om in te spelen op die behoefte organiseren we de 2-daagse Marketing Bootcamps. De sessies brengen op deze manier jouw marketingslagkracht weer in shape.

“Met name het sparren tijdens de bootcamp met de trainers hielpen me mijn inside out denken te laten varen”

Inschrijven marketing bootcamp

Inschrijven Marketing Bootcamp. We houden niet van kleine lettertjes, Daarom hieronder luid en duidelijk de voorwaarden:

  • Uiterlijk 14 dagen voor aanvang van jouw 2-daagse ontvang je de factuur. Deze factuur moet voldaan zijn voordat jouw 2-daagse van start gaat.
  • Annuleren is mogelijk tot 16 dagen voor aanvang van jouw 2-daagse; je kunt – wanneer je op het laatste moment niet kunt – wel iemand anders sturen in jouw plaats.
  • In de prijs zijn locatie, thee, koffie, water, lunch, ontbijt, diner en 1 overnachting inbegrepen. Drankjes ’s avonds in de bar zijn voor eigen rekening.
  • Twee weken voor aanvang houden we een individuele intake via MS-Teams. In deze intake hoor je hoe jij je optimaal kunt voorbereiden op de Marketing Bootcamp en gaan we samen met jou de vertrekpunten vaststellen voor jouw 2-daagse.

De training wordt gegeven door William van Vessem en Karel Zwaan. Wij hebben allebei ruime ervaring met het schrijven en begeleiden van marketingplannen tot het hoogste beroepsniveau. Wave Marketing Consultancy (William) en Merkster (Karel) hebben deze Marketing Bootcamp samen ontwikkeld.

Inschrijven marketing bootcamp

Schrijf je in
First
Last
Kiest voor bootcamp op:

Of neem contact met me op.

Download de beschrijving

Meer informatie over Marketing Bootcamps: Folder November Marketing Bootcamps