Merkster houdt een tweedaagse schrijfsessie. Tijdens deze sessie gaan professionals aan de slag met hun marketing- of communicatieplan. De sessie is erg geschikt voor mensen die tegen het schrijven van hun scriptie aanhikken, of mensen die hun marketingplan maar niet op papier krijgen. De bootcamp wordt in juli gehouden.  Met geïnteresseerde kandidaten wil ik tot een datum komen. Het programma moet namelijk op hun wensen worden afgestemd. Vragen die ik heb, zijn bijvoorbeeld: wel overnachting, geen overnachting; twee dagen achter elkaar of liever los.  Kosten voor de tweedaagse zijn € 685,- (inclusief BTW). Ben je geïnteresseerd? Laat het me, vrijblijvend, weten.

 

Interesse in tweedaagse schrijfsessie?

Heb je interesse in de schrijfsessie? Laat dat dan weten via onderstaande formulier. Ik neem dan contact me je op. Met de groep vinden we de ideale vorm voor een geslaagde tweedaagse.

 

Interesse schrijfsessie
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam
Ik ben geïnteresseerd in de schrijfsessie.
Overnachting