Wil je leren hoe je als adviseur kunt optreden wanneer jouw organisatie geconfronteerd wordt met een crisis? Ben je klaar om jezelf voor te bereiden op uitdagende situaties en de juiste vragen te stellen als adviseur van het bestuur? Dan is de training “Adviseren in tijden van crisis” van Merkster iets voor jou!

Bij Merkster begrijpen we dat het optreden als adviseur tijdens een crisis een complexe en veeleisende taak is. Daarom hebben we de Merkster Masterclasses ontwikkeld, waarin we ons richten op praktische en effectieve adviesvaardigheden voor professionals zoals jij. Onze trainer, Karel Zwaan, is een doorgewinterde expert op het gebied van media woordvoering. Met zijn jarenlange ervaring als woordvoerder voor diverse organisaties, waaronder EY en Van Lanschot Kempen, overheidscommissies in politiek Den Haag en bedrijven met geschillen met de AFM, deelt hij zijn inzichten en strategieën met jou.

Opzet van de masterclass is een dag fysiek les op locatie en een terugkommoment van een halve dag via Teams. Kosten voor 1,5 dag: € 389,-.

Adviseren in tijden van crisis

Tijdens de masterclass leer je niet alleen hoe je jezelf kunt voorbereiden op een crisis, maar ook hoe je als adviseur de juiste vragen kunt stellen en de juiste opstelling kunt hebben. Je leert hoe je effectief kunt communiceren in stressvolle situaties, hoe je het vertrouwen van belanghebbenden kunt behouden en hoe je een strategie kunt ontwikkelen om jouw organisatie succesvol door de crisis te leiden.

De Merkster Masterclass “Adviseren in tijden van crisis” biedt een unieke kans om te leren van een ervaren professional in het veld. De training is praktijkgericht en interactief, zodat je de opgedane kennis direct kunt toepassen in jouw eigen werkomgeving.

Schrijf je vandaag nog in voor de Merkster Masterclass “Adviseren in tijden van crisis” en ontwikkel de vaardigheden die je nodig hebt om een effectieve adviseur te zijn wanneer het er echt toe doet. Bereid jezelf voor op uitdagende situaties, leer de juiste vragen te stellen en krijg inzichten van een expert in het vak. Mis deze kans niet om jezelf te onderscheiden als adviseur. Schrijf je nu in en word een meester in het adviseren tijdens crisissituaties!

Schrijf je in

Adviseren in tijden van crisis
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam
Ik wil mij inschrijven voor