Wil je leren hoe jouw bedrijfsnieuws de media haalt? Ben je een communicatieprofessional of ondernemer die vaker in de media wil verschijnen? Dan is de opleiding “Denken als een journalist” iets voor jou! De training is op 5 juli en heeft een terugkommiddag op 24 augustus.

Bij Merkster begrijpen we dat veel organisaties worstelen met het vinden van de juiste weg naar de media. Mediatrainingen zijn er genoeg, maar ze leren je vooral hoe je moet reageren wanneer je al oog in oog staat met een journalist. Onze training gaat een stap verder. Wij leren je hoe je daadwerkelijk in contact komt met journalisten, zodat jouw nieuws de aandacht krijgt die het verdient.

Het geheim? Denk als een journalist! Leer de essentiële vaardigheden en strategieën die journalisten gebruiken om nieuws te selecteren en te presenteren. Ontdek hoe je een pakkend persbericht schrijft, hoe je persoonlijke relaties opbouwt met journalisten en hoe je jouw verhaal op een boeiende manier kunt vertellen.

De training wordt gegeven door Karel Zwaan. Hij was tien jaar journalist bij onder meer Haarlems Dagblad en is ruim twintig jaar mediawoordvoerder en directeur communicatie, onder meer bij EY en van Lanschot Kempen.

Onze opleiding bestaat uit een interactieve dag fysieke lessen op locatie, waar je kunt netwerken met andere deelnemers en ervaringen kunt uitwisselen. Daarnaast bieden we een terugkommoment van een halve dag via Teams, zodat je de opgedane kennis kunt versterken en vragen kunt stellen. De totale investering voor deze 1,5 dag bedraagt slechts €389,-.

Schrijf je vandaag nog in voor “Denken als een journalist” en vergroot de zichtbaarheid van jouw organisatie. Leer hoe je nieuws maakt, journalisten benadert en de media overtuigt van jouw verhaal. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijfsnieuws de aandacht krijgt die het verdient. Wees de concurrentie een stap voor en laat je inspireren. Schrijf je nu in en word een expert in het benaderen van de media!

Denken als een journalist? Schrijf je in

 

Schrijf je in Denken als een journalist
First
Last
Ja, ik schrijf me in voor: