Positioneer jezelf als een merkfluisteraar en leer hoe je jouw organisatie op een positieve manier onderscheidt te midden van alle concurrenten! Schrijf je nu in voor de Merkster Masterclass “Positioneren als een merkfluisteraar”. Deze masterclass maakt deel uit van de serie Masterclasses, een reeks intensieve trainingen die plaatsvinden in juli en augustus. Merkster organiseert vier meesterlijke masterclasses die de belangrijkste onderwerpen in het vakgebied behandelen.

Gedurende 1,5 dag (13 juli en 30 augustus) word je ondergedompeld in een intensieve leerervaring. De masterclass begint met een dag fysiek les op een inspirerende locatie in midden-Nederland, waar je kunt netwerken met gelijkgestemde professionals. Daarna volgt een terugkommoment van een halve dag via Teams, zodat je de kennis kunt verdiepen en verfijnen zonder reistijd.

Deze training is bedoeld voor marketeers, communicatiespecialisten, HR-professionals en ondernemers die hun organisatie willen laten opvallen in een drukke markt. Of je nu op zoek bent naar nieuwe strategieën om je merk te positioneren, je emotionele connectie met je doelgroep wilt versterken of scherpere keuzes wilt maken om jouw merkbeeld te definiëren, deze masterclass biedt de inzichten en tools die je nodig hebt.

De kosten voor deze waardevolle 1,5-daagse masterclass bedragen slechts € 389,- (inclusief BTW). Mis deze kans niet om jezelf te ontwikkelen en je merk naar een hoger niveau te tillen. Schrijf je vandaag nog in voor “Positioneren als een merkfluisteraar” en ontdek hoe je een unieke en onvervangbare positie voor jouw merk kunt claimen in de hoofden en harten van je doelgroep. Een diepere verbinding wacht op je!

Schrijf je in

Positioneren als een merkfluisteraar
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam
Ik wil mij inschrijven voor