Altijd onder druk van tijd, vraag je je af: “Wat moet ik schrijven? Hoe overtuig ik mijn doelgroep om te klikken op mijn bericht?” Voor velen is dit een ware uitdaging, want in slechts enkele woorden ligt het succes of falen van een campagne. To click or not to click? Schrijven op de vierkante centimeter vereist een geheel nieuwe aanpak. Tijdens deze boeiende Masterclass ontdek je hoe je dit kunt doen. Word een meesterlijke copywriter en leer teksten schrijven die echt gelezen worden! Deze training maakt onderdeel uit van de Merkster Masterclasses in juli en augustus.

Wat ga je leren?

  • Leer hoe je het beruchte writer’s block kunt overwinnen en krijg toegang tot een scala aan schrijftechnieken, trucs en handigheidjes.
  • Ontdek hoe je deze technieken kunt toepassen en hoe je jezelf snel in een creatieve mindset kunt brengen.
  • Leer vertrouwen op jouw eigen schrijfstijl en zie het niet langer als een ontmoedigende taak om naar een leeg document te staren.
  • Ontvang directe en praktische feedback op jouw korte teksten, zodat je weet of je de geleerde technieken goed in de praktijk brengt.
  • Duik diep in de wereld van jouw doelgroep en leer hun behoeften, angsten, verlangens en dromen begrijpen.
  • Geniet uiteindelijk van het succes dat je zult behalen met jouw krachtige teksten op de vierkante centimeter na het volgen van deze Masterclass.

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze training is speciaal ontworpen voor marketeers, communicatieprofessionals, HR-medewerkers, ondernemers. Eigenlijk voor iedereen die graag korte, doeltreffende teksten willen leren schrijven.

Word een meesterlijke copywriter en leer teksten schrijven die echt gelezen worden!

Tijdens deze unieke training van Merkster leer je hoe je pakkende, korte teksten kunt schrijven die jouw doelgroep in beweging zetten. Gedurende anderhalve dag krijg je niet alleen theoretische kennis, maar ligt de nadruk vooral op zelf schrijven om je pen te scherpen. We besteden ook uitgebreid aandacht aan jouw doelgroep, want hoe beter je jouw klanten kent, hoe gerichter je kunt schrijven. Het resultaat? Je leert effectiever schrijven, zodat jouw teksten niet alleen gelezen worden, maar ook het gewenste resultaat opleveren. Kortom: word een meesterlijke copywriter en leer teksten schrijven die echt gelezen worden!

Jouw investering

Voor anderhalve dag training betaal je slechts € 389,- inclusief BTW.

Mis deze kans niet om een meesterlijke copywriter te worden! Schrijf je nu in voor de training ‘Schrijven als een copywriter’ en ontdek de kracht van korte, impactvolle teksten.

 

Schrijf je in

Schrijf je in schrijftraining
First
Last
Kiest voor schrijftraining op: