Merkster houdt in juli en augustus vier masterclasses over belangrijke onderwerpen in het marketing- en communicatievak. De bijeenkomsten duren 1,5 dag: een dag fysiek les op locatie en een terugkommoment van een halve dag via Teams. De trainingen zijn bedoeld voor zowel marketeers, communicatiemensen en HR-professionals als voor ondernemers. Daarnaast is er ook een workshop marketingplannen schrijven. Deze is vooral bedoeld voor mensen die worstelen met hun scriptie. Samen met andere kandidaten werk je een dag aan jouw plan. Een maand later bespreken we jouw voortgang.

Workshops in de zomer

Net als vorig jaar houdt Merkster weer een aantal workshops. Opzet is een dag fysiek les op locatie en een terugkommoment van een halve dag via Teams. Kosten voor 1,5 dag: € 389,-. Deze vinden plaats in juli en augustus.

De onderwerpen van deze trainingen zijn:

  • Denken als een journalist, leer hoe jouw ‘nieuws’ de media haalt (schrijf je in), 5 juli 2023, 24 augustus terugkomdag.
  • Schrijven als een copywriter, leer teksten schrijven die gelezen worden (schrijf je in), 7 juli 2023, 25 augustus terugkomdag.
  • Adviseren in tijden van crisis, leer hoe je als adviseur moet optreden wanneer jouw organisatie in de problemen komt (schrijf je in), 14 juli, 31 augustus terugkomdag.
  • Positioneren als een merkfluisteraar, leer hoe je jouw organisatie positief neerzet tussen alle concurrenten (schrijf je in), 13 juli, 30 augustus terugkomdag.

Daarnaast is er ook een workshop marketingplannen schrijven. Deze is vooral bedoeld voor mensen die worstelen met hun scripties. Deze is vooral bedoeld voor mensen die worstelen met hun scriptie. Samen met andere kandidaten werken deelnemers twee dagen aan hun plan. Omdat dit twee dagen zijn, wil ik deze in overleg plannen. (Welke voorkeuren heb je: wel weekeinde, geen weekeinde, wel overnachting, niet overnachten?) Neem even contact met me op. Prijs ligt rond de € 685,-, inclusief BTW.

Meer informatie

Ik wil meer informatie
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam
Ik wil informatie over